BØRN

Børn er også meget velkommen som patienter i klinikken, da børn selvfølgelig også kan have problemer med deres fødder. Børn under 18 år skal altid ledsages af en voksen på klinikken under hele behandlingen.

Fodvorter
Mest almindelige problem hos børn er fodvorter, da det er en meget smitsom virus.  
Behandlingen foretages typisk som delbehandling, og tager ikke lang tid for barnet. Kan evt. kombineres med en zoneterapi behandling for at styrke immunforsvaret, da immumforsvaret også skal hjælpe til med at bekæmpe forvorten.

Barneplatfod
Et andet almindeligt problem hos børn er barneplatfod. En barneplatfod kan nemt rettes op i fodens neutral stilling igen ved hjælp af indlæg i skoene. Indlæg nu til dags er pæne og kan nemt bare ligge som en ekstra sål i skoen uden at det ser uestetisk ud.

Min første Pedicure (0-14 år)
Dit barn vil elske at få ordnet sine fusser af en professionel fodterapeut.
Fodbehandlingen foregår som hos en voksen patient, men kan ofte klares lidt hurtigere.

Min første Manicure (0-14 år)
Dit barn vil elske at få ordnet negle af en professionel terapeut.
Neglebehandlingen aftales individuelt, men foregår som hos en voksen patient.

Mor & datter behandlinger / Far & søn behandlinger
Dit barn vil elske at komme på klinikken sammen med dig som forælder. I kan begge få lige den behandling I måtte ønske, f.eks. få lavet negle, få massage, få ordnet fødder eller få lavet ansigtsbehandlinger.
Man aftaler behandlingsforløbet med behandleren. Typisk vil mor eller far sidde i en afslappende behandlerstol med benene oppe eller i et dejligt fodbad, imens barnet starter med at få lavet behandling. Først behandles den ene part færdig og derefter kommer den anden part til, men man må gerne sidde og kigge på, hvad den anden får lavet.